✓ kansspelautoriteit      ✓ Hoge winkans      ✓ Altijd een goed doel

Winnen doen we samen!

Door mee te doen met onze loterijen help je altijd een sportclub én maak je kans op geweldige prijzen! Denk aan een mooi huis, dure auto of lekkere zonvakantie. 

Kasteelappartement winnen?

Draag jij de amateursport een warm hart toe? En zou je een Kasteelappartement willen winnen? Sla dan twee vliegen in één klap met deze 'Dóór-met-je-club-Loterij'. Dankzij jouw deelname gaan 15 clubs gezonder de toekomst in. En jij maakt kans op 1 van de 30 prijzen. Win jij de hoofdprijs? Dan mag je direct dóór naar jouw eigen kasteelappartement in Frankrijk nabij de Mont Ventoux! Dus doe mee en win!

Meer info

Hoe werkt het?

Onze rol

Wij helpen sportclubs bij het organiseren van loterijen. Met deze loterijen steunen we de clubs om belangrijk werk te blijven doen!

Trekking
Alle loten gaan in een glazen pot. Eén voor één worden winnende lotnummers eruit gehaald. Via een livestream kun je meekijken met de transparante trekking. 
Vraag van de club

Onze loterijen ontstaan uit de behoefte van sportclubs. Wanneer er onvoldoende financiële middelen zijn om die behoefte te realiseren, gaan we kijken hoe wij kunnen helpen.

Betrouwbaar
Onze loterijen voldoen aan de wettelijke eisen: altijd een vergunning, toezicht door een notaris en controle door de accountant.
Aankoop
Elke keer als je meedoet met een van onze loterijen, steun je een sportclub. Hoe meer mensen er meedoen, hoe meer we met z’n allen voor een sportclub kunnen betekenen!

Bekijk onze voorgaande verloterijen

Lees hier

Succesverhaal

Verloterij voor VV Ouwe Syl 
Alle loten ruim binnen de streefperiode verkocht

Voorzitter

Natascha Van Der Laan

Wij hebben alle 7908 loten á €98 kunnen verkopen en waren ruim een week voor de trekking al uitverkocht. 11 november 2017 was de trekking en is het huis daadwerkelijk verloot. Ik denk hier nog steeds met veel plezier aan terug, omdat het voor ons als vereniging een unieke ervaring was en door deze loterij hebben wij onze wens kunnen laten uitkomen.
Meer weten over het succesverhaal van VV Ouwe Syl?
Lees hier

Meedoen?

Bekijk onze lopende loterijen en doe mee!

Bekijk lopende loterijen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze loterijen!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram