Belastingvrij Slechts 33,- per lot Met Vergunning   Hoge Winkans

Weet je nog? Die eerste keer?

Het was 11 mei 2017. V.V. Ouwe Syl - een heel klein voetbalclubje uit Friesland - bestond 50 jaar. Als jubileumstunt bedachten zij de eerste officiële loterij in Nederland waarbij je een huis kon winnen. Om precies te zijn, dít huis:

Er waren 7.908 loten van 98 euro per stuk. De 'Verloterij' was veel in de media (o.a. AD, De Telegraaf, Hart van Nederland en veel regionale media). En het mooie was: heel Nederland kocht loten:

Na een geweldige eindsprint, raakten de loten uitverkocht. En ja, toen was er de trekking op 11 november 2017. Burgemeester Krol van de voormalige gemeente Het Bildt trok het winnende lot: 5140. Dat lot was gekocht door Sanne uit Arnhem. Zij stapte direct na de trekking in haar auto naar Ouwe Syl om haar nieuwe huis te bewonderen. En weet je wat zo bijzonder is? In dat huis woont ze nog steeds! En dan nu dus een nieuwe 'verloterij', met opnieuw een huis als hoofdprijs:


 Heb je ook zo'n zin om dit huis te winnen, of één van de andere prachtige prijzen? Wacht niet langer en bestel je lot. Voor slechts 33,-!

 

Bestel hier snel je lot!

Deel onze website op jouw social media!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.