✓ kansspelautoriteit      ✓ Hoge winkans      ✓ Altijd een goed doel

Sportclubs

Door deel te nemen aan deze loterij help je 15 Nederlandse sportverenigingen. We stellen ze aan je voor: 

C.V.O.

Vrouwenparochie

Goede kleedboxen in een sportaccommodatie zijn erg belangrijk voor sportclub C.V.O. en haar leden. Helaas zijn de huidige kleedboxen verouderd en daardoor toe aan een complete renovatie. Alleen is dit financieel niet haalbaar voor C.V.O. Daarom kun jij ze een flinke steun in de rug te geven. Hoe? Door mee te doen aan onze loterij en een lot te kopen voor maar €29,95! Een deel van de opbrengsten gaat naar C.V.O. toe, zodat zij een nieuwe en veilige plek kunnen creëren voor haar leden. 

Steun C.V.O.

Speel nu mee!

Judo Vereniging Haragei

Terheijden

Wat is een judovereniging zonder goede judomatten? Die vraag houdt Judo Vereniging Haragei al een tijd bezig. De huidige judomatten zijn oud en zwaar, waardoor de leden en vrijwilligers van de sportclub er een flinke kluif aan hebben om alles klaar te leggen voor de aanvang van de lessen. Door mee te doen met onze loterij en een lot te kopen voor €29,95 kun jij de judovereniging helpen om te investeren in nieuwe judomatten. Deze zijn lichter van gewicht, waardoor ze makkelijker te leggen en op te ruimen zijn.  

Steun Judo Vereniging Haragei

Speel nu mee!

L.K.V. Pallas'08

Leeuwarden

Een goed uitziend clubhuis geeft een club meer aantrekkingskracht voor haar leden, bezoekers en medewerkers. Dat heeft L.K.V. Pallas’08 ook door. Helaas is dat bij deze korfbalclub nog niet het geval. De huidige accommodatie is oud en snel toe aan een opknapbeurt. Door de opbrengst van de loterij kan L.K.V. Pallas’08 het clubhuis moderniseren. Zo investeert de club in een hogere aantrekkingskracht en een betere toekomst.  

Steun L.K.V. Pallas'08

Speel nu mee!

S.V. Suawoude 
Suawoude

Een groeiend aantal jeugdleden vraagt om een uitbreiding van de accommodatie. Helaas is dit nog niet zo eenvoudig voor S.V. Suawoude. Om dit te kunnen realiseren hebben ze budget nodig, en jij kunt daarbij helpen door een lot voor onze loterij te kopen voor €29,95. Een deel van de opbrengst gaat naar S.V. Suawoude, waardoor ze kan investeren in een grotere accommodatie en twee extra kleedboxen. Want door de flinke groei is dit hoog nodig 

Steun S.V. Suawoude

Speel nu mee!

Acro Academy Noord Nederland 
Marum

De coronacrisis heeft op veel sportclubs veel invloed gehad, zo ook op Acro Academy Noord Nederland. De academy wil daarom regionale verenigingen ondersteunen en haar sporters korting geven op de contributie. Want elke vereniging en sporter verdient het om ook tijdens financieel zware periodes dóór te gaan met sporten. En jij kunt Acro Academy hierbij helpen. Hoe? Door een lot te kopen voor onze loterij voor €29,95. Een deel van de opbrengsten gaat de sportclub gebruiken om hierin te investeren.  

Steun Acro Academy Noord Nederland

Speel nu mee!

Stichting CP-Voetbal Vrouwen 
Lopik

Deze powerclub heeft een duidelijk doel voor ogen: volgend jaar deelnemen aan de eerste IFCPF World Cup Female in Spanje. Maar dit is niet haalbaar zonder budget. Help de CP-Voetbal Vrouwen naar die World Cup én overwinning door een lot te kopen voor onze loterij voor €29,95. Met de opbrengsten van deze loterij kunnen de Voetbal Vrouwen ook evenementen en trainingen organiseren om te zorgen voor een sterke, gemotiveerde en enthousiaste selectie. 

Steun Stichting CP-Voetbal Vrouwen

Speel nu mee!

Stichting Dansplezier
Winschoten

Stel je voor: je bent dol op dansen, maar je moet traplopen om de danszaal te bereiken. Dit is lastig voor jou, omdat je veel moeite hebt met traplopen. Dit is helaas nog altijd de realiteit voor veel minder valide dansers van Stichting Dansplezier, omdat de dansschool op de 1e en 2e etage zit. Om ook de groep dansers met een lichamelijke of verstandelijke beperking plezier te laten beleven aan dansen, wil de stichting investeren in een danszaal op de begane grond. Maar daar is jouw hulp voor nodig. Koop een lot voor onze loterij voor €29,95 en steun Stichting Dansplezier.  

Steun Stichting Dansplezier

Speel nu mee!

Tennisclub Oldeboorn
Oldeboorn

Sporten is belangrijk om gezond en fit te blijven. Daarom wil Tennisclub Oldeboorn met de opbrengst van de loterij gaan investeren in de bekendheid van de prachtige tennissport onder alle jeugd in Oldeboorn. Dit gaat de tennisclub doen door twee keer per jaar kosteloos clinics te organiseren, scholen uitnodigen voor een sportles en het organiseren van verschillende activiteiten. Ook wordt de accommodatie verduurzaamd en onderhoudsvriendelijker gemaakt. Wil jij hieraan bijdragen? Koop dan een lot voor onze verloterij voor €29,95. 

Steun Tennisclub Oldeboorn

Speel nu mee!

Tennisvereniging d' Ouwe Rij 
Oudebildtzijl

Om écht van tennis te genieten, is een goede tennisbaan erg belangrijk. Maar helaas kampt Tennisvereniging d’ Ouwe Rij nog steeds met een oude tennisbaan. Dit is niet alleen een doorn in het oog voor bezoekers, maar ook nog eens vervelend voor de leden. Jij kunt Tennisvereniging d’ Ouwe Rij helpen aan een gloednieuwe tennisbaan door een lot te kopen voor €29,95. 

Steun Tennisvereniging d' Ouwe Rij

Speel nu mee!

V.V. Buinerveen
Buinerveen

Een energievretende accommodatie, zoals veel stroom en hallogene verlichting, zorgen voor een flinke energierekening. Dat kan veel goedkoper, vindt V.V. Buinerveen. Daarom wil zij investeren in een duurzame accommodatie voor haar leden en bezoekers. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar bespaart ook in de jaarlijkse kosten. Jij kunt V.V. Buinerveen hierbij helpen door een lot te kopen voor €29,95.  

Steun V.V. Buinerveen

Speel nu mee!

V.V. C.S.V.C. 
Coevorden

Elke voetballiefhebber zal het beamen: een goede accommodatie en voetbalmaterialen zijn essentieel voor een voetbalclub. Maar wat als precies deze twee dingen verouderd zijn en er geen geld is voor modernisering? Dit is het dilemma van V.V. C.S.V.C. Maar jij kunt de voetbalclub hierbij helpen! Het enige wat je hoeft te doen is een lot kopen voor onze loterij voor €29,95! 

Steun V.V. C.S.V.C.

Speel nu mee!

V.V. D.T.D.
Cornjum

Het probleem van V.V. D.T.D.? Geen budget hebben om te investeren in nieuwe voetbalmaterialen en de modernisering van de accommodatie. Een flinke tegenslag, want zonder vernieuwing zal een goede toekomst voor de club in het geding komen. Gelukkig kun jij hier wat aan doen. Steun V.V. D.T.D. door een lot te kopen voor €29,95 voor onze loterij. Met de opbrengsten kan de club eindelijk investeren in hetgeen wat zo essentieel is! 

Steun V.V. D.T.D.

Speel nu mee!

V.V. Oldeboorn
Oldeboorn

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers voor V.V. Oldeboorn. Helaas is er te weinig budget om te investeren in deze pijlers. Jij kunt de voetbalclub helpen door een lot te kopen voor €29,95. De opbrengsten gaat V.V. Oldeboorn investeren in materialen, groene energie, led-verlichting, kwaliteit van de club en bovenal: een mooie toekomst.  

Steun V.V. Oldeboorn

Speel nu mee!

V.V. Sint Annaparochie
Sint Annaparochie

De coronacrisis gooide voor veel sportclubs roet in het eten. Zo ook voor V.V. Sint Annaparochie. Door het wegvallen van de kantine-inkomsten en de inkomsten uit de organisatie van de jaarlijke kermis, had de voetbalclub opeens een forse financiële tegenvaller te verwerken. En daar kom je niet in je eentje meer bovenop. Daarom hebben ze jouw hulp hard nodig: koop een lot voor €29,95 zodat V.V. Sint Annaparochie de opbrengst kan besteden aan het compenseren van misgelopen inkomsten. 

Steun V.V. Sint Annaparochie

Speel nu mee!

V.V. Teisterbanders
Kerk Avezaath 

V.V. Teisterbanders heeft, net zoals veel andere sportclubs, te lijden gehad onder de coronacrisis. Daardoor is de vernieuwing van de accommodatie en materialen er nog niet van gekomen. Maar dit is wél nodig om de leden een goede en sportieve toekomst bij de voetbalclub te bieden. Jij kunt ze hierbij helpen door een lot te kopen voor €29,95! 

Steun V.V. Teisterbanders

Speel nu mee!

Mike en Marion de Gruijl wonnen in oktober 2019
de hoofdprijs van onze loterij:

“De eerste weken brachten we vooral in ongeloof door: wie wint er nu zomaar een vakantiehuis? Inmiddels is het een familiehuis geworden. De schoolvakanties worden gevuld door onze kinderen met hun gezin en wij gaan er buiten het seizoen naartoe. Dit bewijst maar weer dat een huis winnen in de loterij van Verloterij dus echt kan! Dus twijfel niet en koop een lot. De clubs verdienen je steun en de kans dat je wat wint is groot. Kijk maar naar ons!”
IK WIL OOK KANS MAKEN!

Notaris

De trekking moét transparant en eerlijk verlopen. Daarover mag geen misverstand bestaan. Daarom zal notariaat De Vries & Feenstra te Berlikum er op toezien dat alles volgens het boekje verloopt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram