Belastingvrij Slechts 33,- per lot Met Vergunning   Hoge Winkans

Acrogym, wat is dat eigenlijk?
Bij Acrogym combineer je acrobatische elementen met dans en dat levert een spectaculair schouwspel op. Acrogym vraagt een ijzeren wil en buitengewoon veel kracht, souplesse en lichaamsbeheersing. Topsport dus! Robin en Anna in actie op het WK 2018. Ze haalden een fantastische vierde plaats! 

Wij ondersteunen andere clubs...
De Acro Academy Noord Nederland (AANN) zet zich in voor topsport acrobatiek in het noorden van het land. We doen dat door trainingen te faciliteren en lokale clubs te ondersteunen. 

...en we hebben een topsport-team
Ons topsport-team bestaat uit 24 sporters. Ze zijn allemaal afkomstig uit het noorden van Nederland en ze behoren tot de top van Nederland.

Acrogym is hun passie, hun leven. Ze trainen vijf dagen per week, drie uren per dag. Niet omdat het moet, maar omdat ze niks liever willen. En omdat ze de beste willen worden. De beste van Nederland, of misschien zelfs van de wereld.

 


Dit zijn ze, onze topsporters. Sinds de oprichting in 2016 hebben ze samen al 18 (!) Nederlandse kampioenschappen behaald! 


Samen naar de top
Wij helpen onze talenten graag om hun ambities te realiseren. Daarom willen we met de opbrengst van de loterij een sporthal kopen. Die hal biedt alle trainingsfaciliteiten die nodig zijn voor het bereiken van de top. Dát is het doel van onze loterij.  

Wil jij ons helpen dat doel te bereiken? En lijkt het je leuk om één van die fantastische prijzen te winnen? Bestel dan snel en ontvang je lot direct in je mailbox! 


Ja, ik doe mee!

 

Deel onze website op jouw social media!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.