Alleen verkochte loten doen mee  Een bizarre winkans van wel 1 op 1.000 Download onze vergunning hier  Voor een goed doel

Acro Academy Noord Nederland

AANN is opgericht in 2016 door drie acrobatiek trainers, om topsport acrogym te beoefenen en het niveau van acrogym in ons land omhoog te helpen. Het ultieme doel is een wereldkampioen! Bij AANN trainen sporters van 9 t/m 21 jaar meer dan 17 uren per week om hun doel te halen, echt topsport dus. Daarnaast heeft AANN ook meer dan tachtig regio sporters van andere clubs, die elk weekend komen trainen.
 

 

Bestel hier snel je lot!

Wat is acrogym?

Acrogym is een sport die je beoefent in een team van twee of drie personen. Er is één kleine ‘bovenpartner’ en één of twee ‘onderpartners’. Samen laten ze acrobatische elementen op een turnvloer zien, in een oefening op muziek die maximaal 2,5 minuten duurt. Acrogym is een hele mooie sport voor de ontwikkeling van kinderen. Het biedt discipline, doorzettingsvermogen, het overwinnen van je angsten, en intensieve samenwerking met leeftijdsgenoten. Kijk ook eens op acroacademy.nl.
 

 

Bestel hier snel je lot!

Onze loterij

Onze sporters trainen elke dag keihard om hun doel te bereiken, het is voor hen een ‘way of life’. Omdat acrogym geen Olympische sport is, moeten onze sporters alles zelf betalen. Het doel van deze loterij is onze sporters zo goed mogelijk te ondersteunen zodat ze door kunnen gaan met dat wat ze het liefste doen: Acrogym. Met het geld dat we hopen op te halen kunnen wij een betere accommodatie met topsport faciliteiten realiseren en toernooien (EK/WK) en andere randvoorwaarden bekostigen voor onze sporters. Wij trainen momenteel aan de Poortweg 33 (vandaar het getal 33!), die we graag zouden kopen. Deze loterij is ook opgezet zodat we ons dan beter kunnen richten op het ontwikkelen van breedtesport in de regio.

Wil je meer weten over de eerste editie van de verloterij? Klik dan hier!
 


Dus… help ons snel mee met het waarmaken van de dromen van onze sporters, en koop een lot!

Bestel hier snel je lot!

Deel onze website op jouw social media!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.