✓ kansspelautoriteit      ✓ Hoge winkans      ✓ Altijd een goed doel

Wie zijn wij?

In 2017 zijn wij gestart met Verloterij. We bedachten en organiseerden toen de eerste huizenloterij van Nederland. Met de opbrengst wilden wij een kunstgrasveld laten aanleggen bij onze club VV Ouwe Syl. De loterij werd een succes en dat kunstgras... daar voetballen we inmiddels op! 

Over ons

Bij deze eerste loterij merkten we hoeveel tijd, energie en kennis het vergde om het project te laten slagen. De meeste clubbestuurders kunnen zo'n project er niet 'even bij doen'. En daarom hebben we Verloterij opgericht. 

Verloterij is gemaakt om sportclubs te helpen. Sportclubs hebben een cruciale rol in onze samenleving: ze verbinden, vormen en brengen geluk. Maar veel clubs hebben moeite om ‘de eindjes aan elkaar te knopen’. Grotere investeringen zijn vaak helemaal niet mogelijk. Of nu toch wel?

Dankzij de deelname van héél veel enthousiaste loterij liefhebbers, opent Verloterij een deur die voorheen gesloten was. Het Verloterij concept biedt clubs de mogelijkheid om eenmalig een fors bedrag te ontvangen om zo een reuzensprong vooruit te maken. En de deelnemers maken kans op ‘levens veranderende prijzen’ zoals fraaie huizen, luxe auto’s, droomvakanties en nog veel meer!

Doe je ook mee? Winnen doen we samen!

Hartelijke groeten,

Anne & Fiona Polstra
Oprichters Verloterij

Onze missie

Verloterij helpt sportverenigingen hun grootste droom te realiseren.

Onze vibe

Verloterij is sportief, spectaculair, betrouwbaar en een tikje eigenwijs.

Onze essentie

De kernwaarden van Verloterij zijn creativiteit, durf, doorzettingsvermogen en groter denken. Voeg daar een flinke dosis teamwork aan toe en je hebt de essentie van Verloterij!

Onze belofte

Wij beloven de deelnemers van onze verloterijen:
- Altijd spectaculaire prijzen;
- Altijd loterijen met vergunning;
- Een maximum aantal deelnemers per verloterij, zodat je altijd een relatief grote kans op de hoofdprijs hebt;
- Eigen keuze op anonimiteit voor prijswinnaars;
- Trekkingen die altijd live te volgen zijn en onder toezicht staan van een notaris.

Onze lopende loterijen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram