Belastingvrij Slechts 33,- per lot Met Vergunning   Hoge Winkans

Vergunning & Fairplay
Het is natuurlijk best bijzonder dat een Groningse Acrogymvereniging zo'n grote loterij organiseert. Misschien klinkt het zelfs te mooi om waar te zijn: 'een huis winnen voor 33 euro'. We begrijpen daarom dat je eerst zeker wilt weten dat we alles netjes volgens de regels doen. Daarom hieronder de informatie die je nodig hebt.

Vergunning
Allereerst: we hebben een vergunning van de kansspelautoriteit. Die kun je hier downloaden. Of kijk eens op de site van de kansspelautoriteit. Daar staan we als vergunninghouder. Onder nummer 13334: Stichting Acro Academy Noord Nederland. 

Controle financiën
Na afloop van de loterij leggen wij financiële verantwoording af aan de Kansspelautoriteit. Het  onderzoeksverslag wordt gemaakt door 'Smids en Schakel Accountants en Adviseurs' te Leeuwarden. 

Fairplay
En de trekking; hoe weet ik zeker dat die eerlijk verloopt? De trekking doen we op 9 november 2019 (tenzij we eerder uitverkocht zijn. Dan vervroegen we de trekking en stellen we iedereen van tevoren op de hoogte). Alleen de verkochte loten gaan in een grote pot en dan gaan we ouderwets lootjes trekken. De trekking vindt plaats staat onder toezicht van 'Trip Advocaten & Notarissen' te Groningen.

En wil je zelf meekijken? Dat kan! Net als bij de eerste ‘Verloterij’ (nagenieten kan hier) kun je de trekking live volgen. Zó via de livestream op je mobiel. Dat wil je toch niet missen? ;-) 

 

    


Meer vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen. Overtuigd?
 

Ja, ik doe mee!

Deel onze website op jouw social media!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.